top of page
Házirend
Hazirend
 1. A házban tartózkodók kötelesek a házirendet betartani. A ház üzemeltetője (a Bánkúti Turistaház Kft. ügyvezetője, Szlifka Judit) jogosult és köteles annak betartására felszólítani, annak eredménytelensége esetén a házirendet megszegő vendéget a házból kiutasítani, a szállásdíj visszatartása mellett.

 2. A házban csak a szállóvendégek tartózkodhatnak, a recepción történő bejelentkezés után. A recepció az étteremben, a turistaszálló mögötti kisebb épületben található. Hét közben zárva lehet, kérjük, telefonon jelentkezzenek, amikor megérkeznek hozzánk.

 3. A szállást 15:00 és 19:00 között lehet elfoglalni, és a távozás napján 11:00-ig el kell hagyni.

 4. 20:00 utáni érkezés esetén 3.000 Ft késői érkezés díjat számítunk fel a szállás díján felül. 21:00 után nem tudunk vendéget fogadni, amennyiben mégis kivételt teszünk, úgy a késői érkezési díj 20:00 után megkezdett óránként 3.000 Ft.

 5. A turistaház a vendégek, túrázók pihenését, kikapcsolódását szolgálja, ezért a házban és a ház körül 22:00-tól reggel 7:00-ig minden hangos beszéd, rádiózás és más egyéb zajkeltés tilos!

 6. A berendezési tárgyakat óvni kell, károkozás esetén a kárt meg kell téríteni.

 7. A szállással kapcsolatban minden ügyintézés a Bánkúti Turistaház Kft. ügyvezetőjén és annak alkalmazottain keresztül lehetséges, a szallasbankut@gmail.com e-mail címen, vagy a +36-70-618-9745-ös telefonszámon. Az üzemeltető a szállásdíjra (és az előre megrendelt étkezés díjára) vetítve jogosult előleget kérni. Ha a foglalt szállást és étkezést 7 nappal az érkezés előtt 20%-nál nagyobb mértékben módosítják vagy lemondják, a befizetett előleget nem áll módunkban visszatéríteni. A szállásadó fenntartja, hogy vismajor esetén, mely lehet bármilyen természeti katasztrófa, esetleges tűzeset, járványügyi intézkedés miatti karantén, vagy bármi olyan nem várt esemény, ami a szálláshely üzemelését lehetetlenné teszi, elálljon a foglalástól, ebben az esetben az előleg 100%-a jár vissza a vendégnek.

 8. Az épületben csak papucsban szabad közlekedni, a kinti cipőt a társalgóban kell elhelyezni.

 9. Az épület egész területén tilos a dohányzás! A kijelölt dohányzóhely a ház előtt található.

 10. Az épületben főzni tilos!

 11. A házban őrizetlenül hagyott tárgyakért felelősséget nem vállalunk.

 12. Az épületben ittas személyek nem tartózkodhatnak, az üzemeltető jogosult a kiutasításukra, az esetleg okozott károk megtéríttetésére és a szennyezések kitakaríttatására.

 13. Rendkívüli események (pl. tűz) esetén mindenki köteles az üzemeltető utasításai szerint eljárni.

A turistaház a szállóvendégek pihenését szolgálja, mindenkit kérünk ennek maximális tiszteletben tartására!

Bánkúti Turistaház Kft.

ügyvezető

Szlifka Judit

Szobafoglaláshoz használja az űrlapot, vagy írjon nekünk a szallasbankut@gmail.com címen!

Egyéb kérdésekben a 06 70 618 9745-ös számon állunk rendelkezésére.
Várjuk jelentkezését!

bottom of page